0
Unpack and Track Prime Portable
Prime Portable
€159,90
Unpack and Track

Prime Portable

Lieferzeit:
1-3 Tagen
Vorrat:
2 Stück
Artikelnummer::
SKU16392
             
€159,90
Inkl. MwSt.
1-3 Tagen levertijd
Zum Warenkorb hinzufügen

Produktbeschreibung:

De PrimeUT Portable is een krachtige GPS real-time trackers waarmee je activa, voertuigen of personen kunt opvolgen. Deze uitvoering is licht in gewicht en spatwaterdicht.

Produktinformation

De PrimeUT Portable is voorzien van een discrete paniekknop. Wanneer hier op gedrukt wordt, stuurt het toestel een SMS of een email naar éénieder van belang.
Alle PrimeUT Portable real-time trackers integreren naadloos met onze online trackingsoftware. Die is speciaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en levert je de allernieuwste GPS trackingtechnologie. Met een paar muisklikken kan de locatie-update interval gewijzigd worden of kan er een veiligheidsgrens (geo-fence ) aangegeven worden. Met één druk op de knop kan een gedetailleerd Excelrapport gedownload worden en kan men teruggaan in de tijd via de geschiedenisfunctie. Niet alleen kun je via onze online trackingsoftware de locatie controleren met je PC, je kunt zelfs via je smartphone live iedere beweging opvolgen. Dankzij deze eigenschappen is de PrimeUT Portable waarschijnlijk de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke real-time tracker die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. Een absolute must-have voor gezinnen en ondernemingen.
Unpack&Track GPS tracking software
Wij geloven in het eenvoudig houden van dingen. De PrimeUT Portable is al uitgerust met een SIM, dus je hoeft de tracker alleen maar uit de verpakking te halen, aan te zetten en je bent real-time aan het tracken. Unpack&Track staat voor ultieme eenvoud en efficiëntie. Je PrimeUT Portable wordt met 100 GRATIS locatie-updates geleverd zodat je direct aan de slag kan. Nadien kun je eenvoudig herladen via de online trackingsoftware. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten maar een heldere Pay&Go-structuur met éénzelfde gebruiksprijs voor heel Europa.
 • Plug&Play: Klaar voor gebruik
 • Volg live tot op iedere 10 seconden na
 • Een druk op de paniekknop verwittigt naasten per SMS of e-mail
 • Ontvang alarmsignalen via SMS of e-mail bij betreden of verlaten van veiligheidszones en bij bewegingsdetectie
 • Intuïtieve online tracking software voor PC en smartphone
 • Ga terug in de geschiedenis en zie waar men geweest is
 • Rapporten in Excel en Word
 • Zeer accurate u-blox GPS technologie
 • Geen maandelijkse contracten, geen verborgen kosten, een duidelijke Pay&Go structuur voor geheel Europa
 • Volg 3 à 15 dagen met de interne Li-Ion batterij
 • Uitgebreide ondersteuning
Lesen Sie mehr

Ihre Bewertung hinzufügen


Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »