0
Redring RR2 Sight
RR2 Sight
Redring

RR2 Sight

Lieferzeit:
2 Wochen
Artikelnummer::
REDRR2
             
+ gratis verzending
€599,90
Inkl. MwSt.
2 Wochen levertijd
Zum Warenkorb hinzufügen

Produktbeschreibung:

Verbeter uw trefzekerheid met Redring®, het eerste gebruiksspecifieke optische vizier voor hagelgeweren ter wereld.

Produktinformation

Het perfect uitgebalanceerde vizier met extreem vlakke montage op de bies zorgt voor een perfekt richten op het doel. Het werd speciaal ontwikkeld voor superposé dubbelloops hagelgeweren en halfautomatische hagelgeweren. Door de speciale constructie van Redring® is het vizier na montage direct te gebruiken - zonder afstelling of kalibratie. Ga in de natuur, beleef plezier en geniet van een fantastische jachtervaring met Redring®.
Met Redring® schiet u met beide ogen open, zodat een eventuele oogdominatie geen rol speelt. Het schieten met beide ogen open verbetert het waarnemen van de omgeving en draagt er aan bij om het doel sneller in het vizier te hebben. Omdat Redring® parallaxvrij is komt het beeld, dat de schutter in de ring ziet, overeen met het doelbeeld. Dat betekent dat wanneer de ring in de juiste verhouding tot het doel staat, het schot met zeer grote waarschijnlijkheid het doel treft. De oogafstand is daarbij niet van belang.
Lesen Sie mehr

Ihre Bewertung hinzufügen


Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »